Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende huer med tryk. Med en mere bæredygtig hue med logo kan I gøre indtryk på kunder og medarbejdere, og samtidig passe lidt bedre på planeten. Gå på opdagelse i vores sortiment af forskellige huer med logo, og skab glæde med praktisk firmatøj!Skab omtale med en mere bæredygtig hue med logo


Hovedbeklædning er et klassisk valg, når det kommer til firmatøj, og huer med logo er ingen undtagelse! Huer med tryk kan passes af alle, og er derfor ideelle at dele ud til både kunder og medarbejdere. Med huer med logo kommer jeres virksomheds unikke logo på denne vis med rundt omkring, og ud til endnu flere mennesker.


 


Et mindre miljøbelastende valg | Huer med tryk fra Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af huer med logo, der alle er mindre miljøbelastende alternativer til jeres virksomheds nye firmatøj. Derfor vil I blandt andet finde huer med tryk fra mærket Neutral, der gennem certificeringer som EU-Blomsten, GOTS, Fairtrade, SA8000 og Oeko-Tex holder høje standarder, der sikrer en fair og mere bæredygtig produktion. Find den rette hue med tryk til jeres behov, og vær samtidig med til at støtte op om produktionen af mere bæredygtigt firmatøj.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende hovedbeklædning med logo.