Her finder I vores udvalg af forskellige løbejakker med tryk, der er perfekte til en aktiv livsstil! Alle vores løbejakker med tryk er skabt med omtanke, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer, så I kan glæde kunder som medarbejdere med mindre miljøbelastende firmatøj.Løbejakker med tryk fra Green Image


Vi har samlet af udvalg af forskellige løbejakker med tryk, der alle er skabt med omtanke for planeten, så I kan gøre jeres virksomhed mere synlig på en ansvarlig måde. Vores løbejakker med logo er af høj kvalitet, og er derfor perfekte for jeres kunder eller medarbejdere at tage med på deres næste løbetur. I vores udvalg vil I finde kendte mærker, og I kan derfor blandt andet vælge en Fusion løbejakke eller Craft løbejakker, og få jeres unikke logo eller budskab på disse.


 


Løbejakker med logo i mere bæredygtige materialer


Alle vores løbejakker med tryk er mindre miljøbelastende alternativer for jeres virksomhed, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Vi har blandt andet løbejakker med logo i genanvendt materiale som polyester eller rPET, der sparer naturen for unødigt spild af en masse ressourcer. Gå på opdagelse i vores sortiment, og læs meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres beskrivelser.


 


Her finder du hele vores udvalg af mindre miljøbelastende løbetøj med logo.