Her finder I vores udvalg af løbetights med tryk, der alle er produceret med omtanke, og hermed er en måde hvorpå I kan gøre jeres virksomhed mere synlig på mere ansvarlig vis. Send et aktivt og mere bæredygtigt budskab med tights med logo fra Green Image.Løbetights med tryk fra Green Image


I kan med fordel vælge tights med tryk, når I vil glæde jeres medarbejdere eller kunder med et stykke firmatøj med logo. Tights med logo er behagelige at have på, og de åndbare materialer gør dem ideelle at have med på en løbetur eller til en anden aktivitet. I vores udvalg af tights med tryk finder I blandt andet OEKO-TEX certificerede Fusion tights, hvilket betyder at alle elementer af produktet er testet, og ikke indeholder skadelige stoffer.


 


Løbetights med tryk i mere bæredygtige materialer


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores produkter udvalgt, fordi de er mindre miljøbelastende alternativer, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. I vores udvalg vil I derfor blandt andet finde tights med tryk i genanvendt materiale, så allerede eksisterende produkter kan få nyt liv, og blive anvendt til andre formål i stedet for at ende på lossepladsen.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende løbetøj med logo.