Her finder du vores udvalg af tights med tryk, der alle er produceret med omtanke for miljøet, så du kan gøre din virksomhed mere synlig på en ansvarlig måde.Tights med tryk fra Green Image


Du kan med fordel vælge tights med tryk, når du vil glæde dine medarbejdere eller kunder med et stykke firmatøj med logo. Tights med logo er behagelige at have på, og de åndbare materialer gør dem ideelle at have med på en løbetur, eller til en anden aktivitet. I vores udvalg af tights med tryk finder du blandt andet OEKO-TEX certificerede Fusion tights, hvilket betyder at alle elementer af produktet er testet, og ikke indeholder skadelige stoffer.


 


Tights med tryk i mere bæredygtige materialer


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores produkter udvalgt, fordi de er mindre miljøbelastende alternativer, og består af et eller flere mere bæredygtige elementer. I vores udvalg finder du derfor blandt andet tights med tryk i genanvendt materiale, så allerede eksisterende produkter kan få nyt liv, og blive anvendt til andre formål i stedet for at ende på lossepladsen.