Her finder I hele vores udvalg af forskellige løbeshorts med logo, der alle er skabt med omtanke. I vores sortiment vil I finde et væld af forskellige styles og pasformer, og derfor kan I let finde den helt rette type til jeres virksomheds behov.Løbeshorts med logo i mange styles


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af mindre miljøbelastende løbeshorts med tryk, så I let kan finde den rette style til jeres behov. Vi har løbeshorts med logo i både korte og længere styles, og i flere forskellige pasformer. Det er selvfølgelig vigtigt at man føler sig super godt tilpas i den type af løbeshorts med tryk, og derfor er det også vigtigt at finde den rette style til jeres modtagere. I vores udvalg har vi naturligvis både styles som løbeshorts dame og løbeshorts mænd - alt efter hvilken pasform I søger.


 


Et aktivt budskab | Mindre miljøbelastende løbeshorts med tryk


Hele vores udvalg af løbeshorts med logo er nøje udvalgt, og alle skabt med omtanke. Nogle af vores styles er eksempelvis skabt af genanvendt materiale, såsom rPET, hvilket mindsker unødigt spild. Når I vælger løbeshorts med tryk til jeres virksomhed, kan I samtidig sende et aktivt budskab til kunder og medarbejdere.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende løbetøj med logo.