Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende t-shirts med logo fra mærket ID Identity. ID har siden 1983 skabt kvalitetstøj til både virksomheder og begivenheder, og er et yderst populært valg for mange til profilbeklædning.ID t-shirt med tryk fra Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af ID Identity t-shirts med mulighed for at I kan få jeres virksomheds unikke logo på. En ID t shirt med tryk vil falde i enhver smag, og findes i et hav af farver! Gå på opdagelse i vores store sortiment af forskellige ID t-shirts, og find den helt rette style for jeres virksomhed lige her hos Green Image.


 


Mindre miljøbelastende t shirts med logo | ID Identity


ID firmatøj med logo er skabt til at holde og med stor respekt for planeten, og de mennesker, der er en del af produktionen af de endelige produkter. Blandt ID’s mange certificeringer vil I finde OEKO-TEX, GOTS og EU Blomsten. Disse er jeres garanti for, at når den type ID t shirt I vælger har dette mærke, så lever den op til de mange krav, der stilles ved disse certificeringer. Læs meget mere om de enkelte produkters certificeringer i deres beskrivelser, og vær med til at passe lidt bedre på planeten.


 


Fandt I, hvad I søgte? Se også hele vores udvalg af mindre miljøbelastende t-shirts med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af ID firmatøj med logo.