Her finder I hele vores udvalg af drikkeflasker med logo fra brandet Retap. En Retap drikkeflaske er skabt med omtanke, og er et mindre miljøbelastende alternativ til almindelige plastflasker. Glæd kunder og medarbejdere med Retap drikkeflasker, der kan anvendes igen og igen og vær samtidig med til at værne om miljøet.Retap drikkeflaske med logo


Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige brands, der alle gør en indsats for at værne om miljøet. Et af disse brands er Retap, der er et dansk brand, som blev grundlagt i 2009 med en vision om at eliminere forurening og affald fra engangsflasker. Med en Retap drikkeflaske med logo kan I være med til at mindske brugen af engangsflasker, og i stedet genopfylde jeres mindre miljøbelastende flasker, når de er tomme. Gå på opdagelse i vores udvalg af Retap flasker med tryk, og find den rette style til jeres virksomheds behov lige her hos Green Image.


 


Styrk jeres grønne profil med en Retap drikkeflaske


Med Retap drikkeflasker kan I være med til at værne om miljøet, og samtidig gøre indtryk på jeres kunder og medarbejdere. I kan med fordel dele Retap flasker med logo ud, og på denne vis glæde folk med praktiske og stilrene drikkeflasker, og samtidig øge opmærksomheden på jeres virksomhed. Når Retap jeres drikkeflasker med logo tages i brug, kan andre lægge mærke til dem, og blive bekendte med jeres virksomhed.


 


Mindre miljøbelastende materialer | Retap drikkeflaske med logo


Drikkeflasker fra Retap er skabt af borosilikatglas, der er den samme type glas, der findes i blandt andet laboratorier og highend-køkkener. Denne type glas er yderst holdbar, og gør det let og sikkert at tage flaskerne med på farten, og fylde i løbet af dagen. Retap drikkeflasker er hermed også skabt i et rent materiale uden bly og cadmium, der kan være med til at forurene vandet. En drikkeflaske fra Retap er herudover skabt af op til 30% genanvendt glas for yderligere at mindske ressourcespild. Denne indsats for at mindske deres påvirkning af miljøet findes ligeledes i flaskernes indpakning. Vælg en Retap flaske med logo fra Green Image til jeres virksomhed, og vær med til at mindske brugen af engangsflasker.


Fandt I den rette type drikkeflaske med logo? Se også hele vores sortiment af drikkeartikler med tryk.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.