Her finder I hele vores udvalg af produkter fra det danske brand AYA&IDA. Med en aya og ida drikkedunk kan I være med til at mindske brugen af almindelige engangskopper og flasker. En aya og ida drikkedunk med logo kan benyttes igen og igen, og mindsker derfor unødigt spild af naturens ressourcer.aya og ida drikkeflaske med logo | Et mindre miljøbelastende valg


For det danske brand AYA&IDA handler det hele om at skabe produkter til deres kunder, der kan erstatte de mange plastik- og engangsprodukter, som man ofte bliver mødt med. Derfor har de skabt et udvalg af blandt andet drikkeflasker i høj kvalitet, der kan benyttes i hverdagen. Det er også i hverdagen, hvor selv de små forandringer, som det at bruge en genanvendelig drikkeflaske, kan gøre en forskel. Gå på opdagelse i vores udvalg af aya og ida drikkedunke med logo i forskellige størrelser, og find jeres favorit her hos Green Image.


 


Brug dem igen og igen | aya og ida drikkeflaske med tryk


AYA&IDA drikkeflasker med logo er skabt til at blive brugt igen og igen, og kan med fordel blive jeres faste makker både på kontoret og på farten. Jeres medarbejdere vil med sikkerhed også sætte stor pris på at modtage en aya og ida drikkeflaske med jeres virksomheds logo, og på denne måde bidrage til at mindske unødigt spild af ressourcer. På denne måde mindskes brugen af engangskopper og flasker i plastik, og i stedet får man et produkt med en mere cirkulær livscyklus.


 


Hold jeres drikkevare varme eller kolde med en AYA&IDA termoflaske


Med AYA&IDA drikkeflasker med logo fra Green Image kan I holde jeres drikkevarer både varme og kolde alt efter behov. Vi har sammensat et udvalg af aya og ida termoflasker, så I kan holde kaffen varm eller vandet koldt på kontoret eller på farten. Uanset hvad jeres foretrukne drikkevarer er, kan jeres AYA&IDA termoflasker med logo holde dem kolde eller varme til jer, når I er klar til at nyde dem.


 


Stilrent design | AYA& IDA drikkeflasker


En AYA&IDA drikkeflaske er skabt i et klassisk og stilrent design, der passer ind i alle omgivelser. Se vores mange smukke farvemuligheder til jeres AYA&IDA drikkeflasker, og find den rette til jeres virksomhed.


 


Fandt I, hvad I søgte? Se også hele vores udvalg af drikkeflasker med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.