Her finder I vores udvalg af musemåtter med logo, der er skabt med omtanke for miljøet. Musemåtter med logo er oplagte at dele ud på kontoret eller blandt kunder, så de kan blive mindet om jeres virksomhed hver gang de sætter sig ved kontorbordet.

Der er ingen produkter i den valgte kategoriGør indtryk med musemåtter med logo


På de fleste kontorer vil man sidde ved en computer langt det meste af en arbejdsdag. Musemåtter med logo er derfor en oplagt reklamegave til jeres kunder og medarbejdere, da de vil blive mindet om jeres virksomhed hver gang de sætter sig til rette ved kontorbordet. En reklamegave som musemåtter med logo kan udtrykke, at man tager hensyn til og værdsætter sine kunder. Man vil herved både kunne styrke båndet mellem sin virksomhed og sine kunder, og samtidig man reklamere for sit brand på en ganske subtil måde.


 


Musemåtter med tryk i mindre miljøbelastende materialer


Mange musemåtter er produceret af ganske almindelig plastik, hvilket ikke er holdbart for miljøet. Hos Green Image tilbyder vi udelukkende produkter, der er mindre miljøbelastende alternativer - blandt andet ud fra de materialer de er skabt af eller gennem certificeringer, der stiller specifikke krav til produktionen. Vores musemåtter med logo er selvfølgelig ingen undtagelse for dette. I kan læse meget mere om det enkelte produkts mindre miljøbelastende elementer i deres beskrivelser, og derfra vælge netop den type, der passer bedst til jeres virksomhed.


 


Lad jeres budskab pryde kontorbordet med musemåtter med tryk


Musemåtter med tryk er oplagte som reklamegaver, da de fleste mennesker bruger lang tid foran computeren både på arbejde og i det private. Ved at få trykt jeres unikke logo eller budskab på en musemåtte, gør I således denne til en reklame for jeres virksomhed. Modtageren af musemåtten med logo vil med garanti sætte stor pris på at få skånet sit skrivebord for ridser og unødig slitage. Lad musemåtter med logo være jeres næste reklamegave, og glæd jeres medarbejdere og kunder samtidig med at I skaber opmærksomhed om jeres virksomhed. Derudover kan I let lade musemåtterne med logo styrke jeres virksomheds grønne profil, hvis I bestiller dem her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kontorartikler med logo.