Her finder du vores udvalg af musemåtter med logo, der er skabt med omtanke for miljøet. Musemåtter med logo er oplagte at dele ud på kontoret eller blandt kunder, så de kan blive mindet om din virksomhed hver gang de sætter sig ved kontorbordet.Mind dine kunder om din virksomhed med musemåtter med logo


Man vil, på mange kontorer, sidde ved en computer langt det meste af en arbejdsdag. Musemåtter med logo er derfor en oplagt reklamegave til dine kunder og samarbejdspartnere, da de vil blive mindet om din virksomhed hver gang de sætter sig til rette ved skrivebordet. En reklamegave som musemåtter med logo kan udtrykke, at man tager hensyn til og værdsætter sine kunder. Man vil herved både kunne styrke båndet mellem sin virksomhed og sine kunder, og samtidig man reklamere for sit brand på en ganske subtil måde.


 


Musemåtter med logo i mere bæredygtige materialer


Mange musemåtter er produceret af ganske almindelig plastik, hvilket ikke er holdbart for miljøet. Hos Green Image tilbyder vi udelukkende produkter, der er mindre miljøbelastende alternativer - blandt andet ud fra de materialer de er skabt af, eller gennem certificeringer der stiller specifikke krav til produktionen. Vores musemåtter med logo er selvfølgelig ingen undtagelse for dette. Du kan læse meget mere om det enkelte produkts bæredygtighed i deres beskrivelser, og derfra vælge netop den type, der passer bedst til din virksomhed.


 


Lad dit budskab pryde skrivebordet med musemåtter med logo


Musemåtter med logo er oplagte som reklamegaver, da de fleste mennesker bruger lang tid foran computeren både på arbejde og i det private. Ved at få trykt dit unikke logo eller budskab på en musemåtte, gør du således denne til en reklame for din virksomhed. Modtageren af musemåtten med logo vil med garanti sætte stor pris på at få skånet sit skrivebord for ridser og unødig slitage. Lad musemåtter med logo være din næste reklamegave, og glæd dine medarbejdere og kunder samtidig med at du skaber opmærksomhed om din virksomhed. Derudover kan du let lade musemåtterne med logo afspejle din virksomheds bæredygtige budskab, hvis du bestiller dem her hos Green Image.