Her finder I hele vores udvalg af forskellige blokke med logo. Alle vores blokke med logo er produceret med omtanke for miljøet, så I dele dem ud på kontoret eller blandt kunder med god samvittighed.Blokke med logo i genanvendte materialer


De fleste af os har brug for en blok at skrive på fra tid til anden, og derfor er blokke med tryk et fantastisk valg til reklameartikler for jeres virksomhed. Blokke med logo er perfekte til at skrive hurtige påmindelser, telefonnumre, vigtige oplysninger eller længere beskeder ned på. I vores udvalg kan I let finde den størrelse blok, der passer bedst til netop jeres virksomheds behov. Alle vores blokke med logo er skabt med et eller flere mindre miljøbelastende elementer, så I kan dele dem ud på kontoret eller til kunder, og samtidig værne om miljøet.


 


Blokke med logo som et effektivt markedsføringsværktøj


At have blokke med logo er en fantastisk måde at få jeres brand ud til mange mennesker på, da de er lette at have med på farten og dele ud. Så hvis I leder efter blokke med logo, der ikke kun er gode reklamegaver, men også kan styrke jeres grønne profil, vil I helt sikkert finde det perfekte valg for jer i vores sortiment.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kontorartikler med logo.