Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende dokumentmapper med logo. Vores dokumentmapper med logo er blandt andet skabt af genanvendte materialer, så I kan opbevare jeres papirer sikkert, og samtidig værne om miljøet.Dokumentmapper med logo i mindre miljøbelastende materialer


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede. Derfor er alle vores dokumentmapper med logo også skabt i mindre miljøbelastende materialer, som eksempelvis genbrugslæder og rPET-materiale. På denne vis giver vi nyt liv til allerede udvundende ressourcer, så de bliver til dokumentmapper med logo, der kan anvendes igen og igen i stedet for at blive spildt.


 


Sæt jeres unikke præg på kontoret | Dokumentmapper med logo fra Green Image


Dokumentmapper med logo kan med fordel tages med rundt, eller få en fast plads ved jer eller jeres medarbejderes side på kontoret. Dokumentmapper med logo gør det let og overskueligt at holde styr på vigtige papirer og notater. Jeres virksomheds unikke logo eller budskab kan derudover være prikken over i’et, og gøre mapperne mere personlige. Gå på opdagelse i vores udvalg af dokumentmapper med logo, og find den type, der passer bedst til jeres virksomheds behov lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kontorartikler med logo.