Her finder du vores udvalg af forskellige notesbøger med logo. Hos Green Image finder du udelukkende notesbøger, der er skabt med omtanke for miljøet. Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør indtryk på kunder og medarbejdere med notesbøger med logo


Notesbøger med logo er en klassisk reklamegave, der let kan deles ud på kontoret eller til kunder og samarbejdspartnere. Det er i mange situationer en fordel at have en notesbog ved hånden, så man let kan nedskrive vigtige notater, huskesedler eller information. Derfor vil notesbøger med eget logo med al sandsynlighed også blive værdsat af hvem end, der måtte modtage dem. Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af notesbøger med logo, der alle er skabt med omtanke for miljøet. På denne måde kan du let skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, og samtidig passe bedre på planeten.


 


Notesbøger med logo fra Green Image | Et mere bæredygtigt valg


Mange notesbøger laves af helt almindelig plast, hvilket ikke ligefrem kan kategoriseres som værende bæredygtigt. I vores udvalg af notesbøger med logo finder du udelukkende produkter med et eller flere mere bæredygtige elementer. Vi har eksempelvis notesbøger med logo lavet af genanvendt materiale som bambus, papir eller rPET. Find dine næste notesbøger med logo her hos Green Image, og gør indtryk på dine kunder og medarbejdere med et bæredygtigt valg.


 


Find den rette type notesbøger med tryk


Der findes utrolig mange forskellige typer af notesbøger med tryk, og vi har gjort vores bedste for at samle et stort udvalg, så du let kan finde den rette type for dig og din virksomhed. Mange af vores notesbøger med logo findes i flere forskellige farver, så du kan tilpasse dem til dit unikke logo. Du kan se nærmere på mulighederne for flere farver under de enkelte produkter. Her finder du også mere information om produkternes bæredygtighed, så du har alle forudsætninger for at vælge den bedste type af notesbøger med logo for din virksomhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find dine næste notesbøger med eget logo her hos Green Image.