Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende notesbøger med logo. Hos Green Image finder I udelukkende notesbøger, der er skabt med omtanke for miljøet, og får selvfølgelig hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Gør indtryk på kunder og medarbejdere med notesbøger med logo


Notesbøger med logo er en klassisk form for reklamegave, der let kan deles ud på kontoret eller til kunder og samarbejdspartnere. Det er i mange situationer en fordel at have en notesbog ved hånden, så man let kan nedskrive vigtige notater, huskesedler eller information. Derfor vil notesbøger med eget logo med al sandsynlighed også blive værdsat af hvem end, der måtte modtage dem. Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af notesbøger med logo, der alle er skabt med omtanke. På denne måde kan I let skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed, og samtidig være med til at passe lidt bedre på planeten.


 


Mindre miljøbelastende notesbøger med logo | Green Image


I vores udvalg af notesbøger med logo finder I udelukkende produkter med et eller flere mindre miljøbelastende elementer. Vi har eksempelvis notesbøger med logo lavet af genanvendt materiale som bambus, papir eller rPET. Find jeres næste notesbøger med logo her hos Green Image, og gør indtryk på jeres kunder og medarbejdere mens I styrker jeres virksomheds grønne profil.


 


Find den rette type notesbøger med tryk til jeres behov


Der findes utrolig mange forskellige typer af notesbøger med tryk, og vi har gjort vores bedste for at samle et stort udvalg, så I let kan finde den rette type til jeres virksomheds behov. Mange af vores notesbøger med logo findes i flere forskellige farver, så I let kan finde en style, der passer til jeres unikke logo. I kan se nærmere på mulighederne for flere farver under de enkelte produkter. Her finder I også mere information om produkternes mindre miljøbelastende elementer, så I har alle forudsætninger for at vælge den bedste type af notesbøger med logo for jeres virksomhed. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find jeres næste notesbøger med eget logo her hos Green Image.


 


Her finder du hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kontorartikler med logo.