Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende kuglepenne med logo fra mærket Klio. Kuglepenne med tryk fra Klio er skabt med omtanke, og kan på denne vis være med til at styrke jeres virksomheds grønne profil.Skriv jeres grønne budskab med Klio kuglepenne med logo


Klio kuglepenne med logo er et mindre miljøbelastende alternativ til jeres virksomheds nye reklameartikler. Mange af vores kuglepenne med logo fra Klio er eksempelvis skabt af det genanvendte materiale rPET, der på denne vis skåner naturen for unødigt spild af allerede udvundne ressourcer. Klio kuglepenne med logo er hermed ikke bare super praktiske at have ved hånden eller med på messer, men kan også være en del af jeres virksomheds grønne budskab. Styrk jeres grønne profil med Klio kuglepenne med tryk fra Green Image.


 


Reklame i øjenhøjde | Klio kuglepenne med tryk


Kuglepenne med tryk er en klassisk måde at øge opmærksomheden på virksomheder på, og kan både bruges på kontoret i hverdagen eller være et godt førstehåndsindtryk til nye kunder eller samarbejdspartnere på messer eller til konferencer. Kuglepenne med logo kan med fordel også deles ud til kunder og medarbejdere, der kan tage dem med rundt eller bruge dem i hverdagen, hvor flere kan lægge mærke til jeres unikke logo. Uanset hvad hvilket formål I skal bruge jeres Klio kuglepenne med logo til, har vi helt sikkert det rette match til jeres behov lige her hos Green Image!


 


Et stort udvalg af Klio kuglepenne hos Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af Klio kuglepenne med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på, så I kan finde den type der passer bedst til jeres behov. I vores sortiment vil I finde Klio kuglepenne med forskellige former og funktioner som eksempelvis twist eller klik. Vores Klio kuglepenne findes selvfølgelig også i et hav af forskellige farver indenfor hver type, så I let kan vælge det helt rette match til jeres logo. Gå på opdagelse i vores store sortiment af Klio kuglepenne med logo, og skriv jeres virksomheds grønne budskab med stil!


Fandt I den rette type kuglepen med logo? Se også hele vores udvalg af kuglepenne med tryk.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.