Her finder I hele vores sortiment af diverse tasker med logo. I vores udvalg vil I finde alt fra mindre miljøbelastende weekendtasker og pengekatte til toilettasker og bæltetasker med logo, så I let kan finde den helt rette style til jeres behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af diverse tasker, og glæd medarbejdere som kunder med en praktisk reklamegave fra jeres virksomhed.Diverse tasker med logo fra Green Image


Logotasker er et populært valg indenfor reklameartikler, og kan bruges både til jer selv og jeres medarbejdere, og som reklamegaver til kunder eller samarbejdspartnere. Når taskerne med logo tages i brug, vil andre blive opmærksomme på jeres virksomheds logo, og blive bekendte med det. Find de perfekte diverse logotasker til jeres behov lige her hos Green Image!


 


Et mere grønt budskab | Diverse tasker med tryk


Vi har, i denne kategori, samlet en masse spændende styles af tasker med logo, der kan benyttes til mange formål. Alle vores diverse tasker med tryk er nøje udvalgt, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer. På denne vis kan I let fremme jeres virksomheds budskab, og samtidig passe lidt bedre på planeten.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende tasker med logo.