Her finder du vores store udvalg af mindre miljøbelastende sportstasker med logo. Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor har alle vores sportstasker med logo et eller flere mere bæredygtige elementer.Gør en forskel, og vælg mindre miljøbelastende sportstasker med logo fra Green Image


Hele vores udvalg af forskellige sportstasker med logo er mindre miljøbelastende end almindelige sportstasker. Vi har blandt andet sportstasker med logo lavet af genanvendt materiale som eksempelvis rPET. Dette er en form for genanvendt plast, der således er blevet benyttet til at skabe nye produkter i stedet for at blive brændt af på lossepladser. På denne vis kan du både forhindre unødigt ressourcespild, og samtidig reklamere for din virksomhed eller fremme dit budskab. Skab glæde blandt både medarbejdere og kunder ved at give dem sportstasker med logo som eksempelvis en firmagave, og lad samtidig taskerne afspejle din virksomheds bæredygtige budskab.


 


Sportstasker med logo som reklamemulighed for din virksomhed


Tasker med logo er en klassisk måde at skabe opmærksomhed om virksomheder, eller viderebringe budskaber på. Sportstasker med logo er derfor også en fantastisk mulighed for netop dette. Dine samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere kan benytte deres sportstasker med logo, når de er på farten, og skal have pakket det mest essentielle med dem. Dit logo kommer på denne vis med dem rundt, og minder både dem og andre potentielle kunder om din virksomhed. Sportstasker med tryk kan på denne vis skabe opmærksomhed om din virksomhed, og samtidig afspejle en mere bæredygtig fortælling herom.


 


Et stort udvalg af sportstasker med tryk


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige typer af sportstasker med logo, så du har mulighed for at finde netop den type, der bedst passer til din virksomhed. Mange af vores sportstasker med logo findes i flere forskellige farver af hver style, og du kan derfor let vælge den farve, der passer bedst til din virksomheds logo. Find den type sportstaske med tryk, der passer bedst til din virksomhed, og vælg derefter den farve, der får dit logo eller budskab til at stå mest ud. Gå på opdagelse i vores store udvalg af mindre miljøbelastende sportstasker med logo, og hjælp os med at passe bedre på miljøet.