Her finder I vores store udvalg af mindre miljøbelastende sportstasker med logo. Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores sportstasker med logo skabt med omtanke, så I kan reklamere for jeres virksomhed på mere ansvarlig vis.Gør en forskel, og vælg mindre miljøbelastende sportstasker med logo


Hele vores udvalg af forskellige sportstasker med logo er mindre miljøbelastende alternativer til almindelige sportstasker. Vi har blandt andet sportstasker med logo lavet af genanvendt materiale som eksempelvis rPET. Dette er en form for genanvendt plast, der således er blevet benyttet til at skabe nye produkter i stedet for at blive brændt af på lossepladser. På denne vis kan I både forhindre unødigt ressourcespild, og samtidig reklamere for jeres virksomhed eller fremme jeres budskab. Skab glæde blandt både medarbejdere og kunder ved at give dem sportstasker med logo som eksempelvis en firmagave, og lad samtidig taskerne afspejle jeres virksomheds grønne profil.


 


Sportstasker med logo som reklamemulighed for jeres virksomhed


Tasker med logo er en klassisk måde at skabe opmærksomhed om virksomheder, eller viderebringe budskaber på. Sportstasker med logo er derfor også en fantastisk mulighed for netop dette. Jeres samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere kan benytte deres sportstasker med logo, når de er på farten, og skal have pakket det mest essentielle med dem. Jeres virksomheds logo kommer på denne vis med dem rundt, og minder både dem og andre potentielle kunder om jeres virksomhed. Sportstasker med tryk kan på denne vis skabe opmærksomhed om jeres virksomhed, og samtidig afspejle en mere bæredygtig fortælling herom.


 


Et stort udvalg af sportstasker med tryk


Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige typer af sportstasker med logo, så I har mulighed for at finde netop den type, der bedst passer til jeres virksomhed. Mange af vores sportstasker med logo findes i flere forskellige farver af hver style, og I kan derfor let vælge den farve, der passer bedst til jeres virksomheds logo. Find den type sportstaske med tryk, der passer bedst til jeres virksomhed, og vælg derefter den farve, der får jeres logo eller budskab til at stå mest ud. Gå på opdagelse i vores store udvalg af mindre miljøbelastende sportstasker med logo, og hjælp os med at passe bedre på miljøet.


 


Her finder du hele vores sortiment af mindre miljøbelastende tasker med logo.