Her finder I hele vores udvalg af forskellige køletasker med logo, der alle er skabt med omtanke. Køletasker med tryk kan være en sjov og anderledes reklamegave til jeres kunder eller medarbejdere, og kan samtidig være med til at styrke jeres virksomheds grønne profil!Køletasker med tryk | En anderledes reklamemulighed


Der findes utrolig mange måder at reklamere for sin virksomhed på, og en af disse er at benytte køletasker med tryk. En køletaske med tryk er en sjov og anderledes måde at skabe opmærksomhed om virksomheder eller budskaber på, og kan anvendes igen og igen af modtageren. En køletaske med logo vil med sikkerhed sætte et smil på læben af hvem end, der måtte modtage den, og minde dem om jeres virksomhed hver gang den tages i brug.


 


Vælg en køletaske med logo af mindre miljøbelastende materialer


Hos Green Image forsøger vi at sætte fokus på mindre miljøbelastende alternativer til reklameartikler for virksomheder. Derfor er vores køletasker med logo skabt med omtanke for planeten. Hvis I vælger en køletaske med logo fra os, kan denne eksempelvis være skabt af rPET-materiale, der er en genanvendt form for plast. På denne måde får allerede udvundne ressourcer nyt liv i stedet for at ende på en losseplads. Gå på opdagelse i vores udvalg og glæd kunder som medarbejdere med en praktisk og anderledes reklamegave fra Green Image!


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende tasker med logo.