Her finder I hele vores udvalg af shoppingbags med logo. Blandt vores udvalg finder I shoppingbags med tryk i mindre miljøbelastende materialer såsom rPET-materiale og genanvendt bomuld. På denne vis kan I værne om planeten, og samtidig reklamere for jeres virksomhed eller viderebringe et budskab.Shoppingbags med logo fra Green Image | Et mindre miljøbelastende valg


At få lavet shoppingbags med logo kan være en effektiv måde at skabe opmærksomhed om, og reklamere for, jeres virksomhed. Shoppingbags med logo er især populære som reklamegaver, da de er både nyttige, og kan afspejle virksomhedens grønne profil. Hos Green Image tilbyder vi shoppingbags i forskellige materialer, herunder genanvendt bomuld. Genanvendt bomuld er et mindre miljøbelastende materiale, der passer godt til virksomheder, der ønsker at styrke deres grønne profil. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af shoppingbag med logo til jeres virksomheds behov lige her hos Green Image.


 


Shoppingbags med logo | Den perfekte reklamegave


Shoppingbags med logo er især et populært valg til reklamegaver. Shoppingbags med logo fra Green Image er et stilrent og praktisk valg, der med sikkerhed vil vække begejstring hos kunder såvel som medarbejdere. Shoppingbags med tryk kan anvendes i utrolig mange sammenhæng, og er lette at have med på farten. Jeres kunder eller medarbejdere kan tage dem med sig ud og handle ind, pakke til en weekend på ferie eller noget helt tredje. Når modtageren tager dine shoppingbags med tryk i brug, viderebringes jeres virksomheds unikke logo eller budskab ligeledes til flere mennesker.


 


Mindre miljøbelastende materialer til dine shoppingbags med tryk


En af fordelene ved at få lavet shoppingbags med logo hos Green Image er, at vi tilbyder flere typer af mindre miljøbelastende materialer. Shoppingbags med logo fra Green Image kan derfor være en god måde at vise jeres virksomheds engagement i at værne om planeten. Genanvendt bomuld er et af de materialer, vi tilbyder, og sikrer på denne måde at allerede udvundet bomuld ikke ender på en losseplads, men får nyt liv i stedet. Shoppingbags med logo skabt af genanvendt bomuld er også et stilrent og moderne valg, der vil skille sig ud fra mængden. I kan læse meget mere om de enkelte produkters bæredygtighed i deres beskrivelser, og herved finde netop den type shoppingbag med logo der bedst passer til jeres virksomhed.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende tasker med logo.