Du kan med fordel vælge at investere i reklamegaver, som du kan dele ud på messer og til konferencer eller andre events. Gaver med logo kan få potentielle nye kunder eller samarbejdspartnere til at få øje på din virksomhed, og det er derfor også vigtigt at vælge en reklamegave, der afspejler dine værdier. Hos Green Image har vi samlet et stort udvalg af forskellige reklamegaver, der alle er mindre miljøbelastende alternativer for din virksomhed, så du kan finde den rette type gave med logo, og samtidig udtrykke dine bæredygtige værdier.

Hurtig levering og altid korrektur til godkendelse.Reklamegaver til enhver situation


Reklamegaver kan være en fantastisk måde at skabe mere synlighed for din virksomhed på. Mange vælger at tage reklamegaver med til messer, konferencer eller andre events, og dele dem ud for at gøre indtryk på potentielle nye kunder og samarbejdspartnere. Når så mange vælger at benytte sig af reklamegaver, er det også fordi det virkelig er effektivt for mange virksomheder. De gaver med logo, som deles ud, kan nemlig medvirke til at få andre virksomheder eller kunder til at huske netop dit budskab eller logo. Der findes selvfølgelig et hav af forskellige reklamegaver, og det kan derfor være vanskeligt at finde den rette type for netop din virksomhed. Vi har gaver med logo til enhver situation, uanset om du skal forkæle dine medarbejdere ved at dele firmajulegaver ud, eller skal på messe, og gøre indtryk på potentielle nye kunder. Uanset om du vælger spiselige gaver, eller firmajulegaver fra Green Image, vil du få en reklamegave, der er skabt med omtanke, og som ikke bare gør indtryk, men også afspejler din virksomheds grønne profil.


 


Lad reklamegaver afspejle din virksomheds grønne profil


Reklamegaver er fantastiske at have med til messer og konferencer, og skaber mere synlighed for din virksomhed. Når du vælger at dele gaver med logo ud til kunder eller samarbejdspartnere, vil disse på en måde komme til at repræsentere din virksomhed. Du kan derfor med fordel vælge reklamegaver fra Green Image, da du her udelukkende finder mindre miljøbelastende produkter. I vores store udvalg finder du blandt andet reklamegaver af alternative materialer som hvedefibre og komposterbart cellofan, eller produkter skabt af genanvendt materiale som rPET eller genanvendt bomuld. Du kan med disse reklamegaver ikke blot gøre din virksomhed mere synlig, men også fortælle en mere bæredygtig historie om din virksomhed.


 


Gør indtryk med reklamegaver fra Green Image


Ved at dele reklamegaver ud på messer og konferencer eller til dine medarbejdere, kan du ikke bare gøre din virksomhed mere synlig, men samtidig udtrykke din virksomheds bæredygtige budskab. Dine kunder eller medarbejdere vil med sikkerhed sætte stor pris på at modtage en unik gave med din virksomheds logo på, uanset om du vælger spiselige gaver eller løbetøj med logo. Produkternes mere bæredygtige elementer vil derudover være med til at vise din virksomheds indsats for at passe bedre på planeten. Derfor har vi samlet et stort udvalg af forskellige gaver med logo, så du kan finde netop den type, der bedst afspejler din virksomhed og værdier.


 


Et stort udvalg af gaver med logo


Hos Green Image finder du et kæmpestort udvalg af forskellige reklamegaver, der alle består af et eller flere mere bæredygtige elementer. Vi har alt fra karameller til løbetøj med logo, så du kan finde det rette produkt uanset om du vil værne om dine medarbejdere, eller snart skal til en konference, og møde potentielle nye kunder og samarbejdspartnere. Du kan læse meget mere om bæredygtighed og mulighederne for tryk af logo i de enkelte produkters beskrivelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg af reklamegaver, og find det rette produkt til dig og din virksomhed her hos Green Image.