På denne side finder du vores udvalg af forskellige typer af mindre miljøbelastende bolcher med logo. Logobolcher er en skøn måde at gøre indtryk på både dine medarbejdere og nye kunder. I vores udvalg finder du forskellige smagsvarianter, så du let kan finde dem, der vil skabe størst glæde i din virksomhed. Hos Green Image finder du udelukkende bolcher med logo, der er mindre miljøbelastende end almindelige. Heriblandt finder du veganske bolcher, der er skabt uden animalske ingredienser som honning, mælk og gelatine.Bolcher med logo for enhver smag


Bolcher med logo er en skøn måde at skabe opmærksomhed omkring sit brand eller firma på. Her finder du et væld af smagsvarianter, så du kan skabe glæde uanset om du vælger frugt, mentol eller en god blanding af forskellige smage. Vælg de smagsvarianter, der passer bedst til din virksomhed, og del dem ud til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Logobolcher vil skabe stor glæde, og endnu bedre er det, at du samtidig kan viderebringe et mere bæredygtigt budskab for din virksomhed, hvis du vælger bolcher med logo fra Green Image.


 


Mindre miljøbelastende logobolcher hos Green Image


Bolcher med logo er i sig selv en lækker måde at fremme sin virksomheds budskab på. Den type af logobolcher man vælger, kan ligeledes fortælle en historie. Blandt vores udvalg finder du bolcher med logo, der er mindre miljøbelastende end almindelige bolcher. Vi har i vores udvalg blandt andet veganske bolcher, og bolcher indpakket i komposterbar folie. Vores veganske bolcher er skabt uden animalske ingredienser, som eksempelvis honning. Normalt vil bolcher være indpakket individuelt i plastik, der er svær at nedbryde, men dette er naturligvis ikke en bæredygtig løsning. Med komposterbar folie som erstatning vil denne kunne nedbrydes naturligt, og er derfor et mindre miljøbelastende alternativ til plastikindpakning. Hjælp os med at passe bedre på planeten, og glæd dine kunder og medarbejdere med mindre miljøbelastende bolcher med logo fra Green Image.


 


Dit unikke budskab på logobolcher


Du har selvfølgelig mulighed for at gøre dine udvalgte bolcher helt specielle ved at få trykt dit firmas logo eller budskab på indpakningen. Skab en mere bæredygtig fortælling om din virksomhed ved at vælge logobolcher, der er mindre miljøbelastende. Få dit logo trykt på komposterbar folie, og værn om både dine kunder, medarbejdere og planeten. Hos Green Image får du altid korrektur inden endelig godkendelse, så vi sikrer at din vision kommer til live.