På denne side finder I hele vores udvalg af forskellige typer af mindre miljøbelastende bolcher med logo. Logobolcher er en skøn måde at gøre indtryk på både kunder og medarbejdere. I vores udvalg finder I mange forskellige smagsvarianter, så I let kan finde dem, der vil skabe størst glæde i jeres virksomhed. Hos Green Image finder I udelukkende bolcher med logo, der er mindre miljøbelastende end almindelige. Dette kan eksempelvis være i form af veganske bolcher, der er skabt uden animalske ingredienser som honning, mælk og gelatine.Bolcher med logo for enhver smag


Bolcher med logo er en skøn måde at skabe opmærksomhed omkring sit brand eller firma på. Her finder I et væld af smagsvarianter, så I kan skabe glæde uanset om I vælger frugt, mentol eller en god blanding af forskellige smage. Vælg de smagsvarianter, der passer bedst til jeres virksomhed, og del dem ud til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Logobolcher vil skabe stor glæde, og endnu bedre er det, at I samtidig kan viderebringe et mere bæredygtigt budskab, hvis I vælger bolcher med logo fra Green Image.


 


Mindre miljøbelastende logobolcher hos Green Image


Bolcher med logo er i sig selv en lækker måde at fremme virksomheders budskab på. Den type af logobolcher man vælger, kan ligeledes fortælle en historie. Blandt vores udvalg finder I bolcher med logo, der er mindre miljøbelastende end almindelige bolcher. Vi har i vores udvalg har vi blandt andet veganske bolcher, og bolcher indpakket i komposterbar folie. Vores veganske bolcher er skabt uden animalske ingredienser, som eksempelvis honning og gelatine. Normalt vil bolcher være indpakket individuelt i plastik, der er svær at nedbryde, men dette er naturligvis ikke en bæredygtig løsning. Med komposterbar folie som erstatning vil denne kunne nedbrydes naturligt, og er derfor et mindre miljøbelastende alternativ til plastikindpakning. Hjælp os med at passe bedre på planeten, og glæd jeres kunder og medarbejdere med mindre miljøbelastende bolcher med logo fra Green Image.


 


Jeres unikke budskab på logobolcher


I har selvfølgelig mulighed for at gøre jeres udvalgte bolcher helt specielle ved at få trykt jeres virksomheds logo eller budskab på indpakningen. Skab en mere bæredygtig fortælling om jeres virksomhed ved at vælge logobolcher, der er mindre miljøbelastende. Få jeres logo trykt på komposterbar folie, og værn om både dine kunder, medarbejdere og planeten. Hos Green Image får I altid korrektur inden endelig godkendelse, så vi sikrer at jeres vision kommer til live.


 


Her finder du hele vores udvalg af mindre miljøbelastende slik med logo.