Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende karameller meller med logo. Karameller med logo er en delikat måde at give et godt førstehåndsindtryk på messer eller konferencer eller forkæle jeres medarbejdere med på kontoret!Delikat reklame | Karameller med logo


I vores udvalg af karameller med logo finder du mange forskellige smagsvarianter, der vil få mundvandet til at løbe på de fleste. Eksempelvis har vi håndlavede bornholmske flødekarameller fra Karamelkompagniet i den klassiske variant, med chokolade eller med et crunch i form af peanuts! Gør indtryk på kunder som medarbejdere med lækre karameller med logo fra Green Image, og bestil allerede i dag.


 


Mindre miljøbelastende karameller med logo hos Green Image


Hele vores udvalg af karameller med logo er nøje udvalgt, og mindre miljøbelastende alternativer til jeres virksomhed. Vores karameller med tryk er eksempelvis indpakket individuelt i komposterbar cellofan. Normalt vil karameller som disse være indpakket i almindelig plastik, der er svært at nedbryde naturligt, og det komposterbare cellofan er et mindre miljøbelastende alternativ til dette. Vælg den type af karameller med logo, der vil falde i bedst smag i jeres virksomhed, og skab opmærksomhed på en yderst velsmagende måde.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende slik med logo.