Her finder I hele vores udvalg af små bøtter med logo, der indeholder alt hvad slikhjertet begærer lige fra sprøde nødder til delikat chokolade! Hele vores sortiment at nøje udvalgt, og består af et eller flere mindre miljøbelastende elementer.Skab glæde med små bøtter med logo


Små bøtter med logo er lette at dele ud til medarbejdere og kunder, og vil med sikkerhed blive værdsat af hvem end, der måtte modtage dem. Blandt vores udvalg af små bøtter med logo finder I flere forskellige typer af snacks, så I let kan vælge den, der vil falde i bedst smag i jeres virksomhed. Små bøtter med logo er ideelle at dele ud til eksempelvis messer eller konference, og hjælper med at give potentielle kunder og samarbejdspartnere et godt indtryk af jeres virksomhed. I kan selvfølgelig også vælge at have små bøtter med logo på kontoret, så jeres medarbejdere kan snuppe en, når den lille sult melder sig.


 


Mindre miljøbelastende små bøtter med logo hos Green Image


Vores små bøtter med logo er hovedsageligt produceret af genbrugsplast, og er derfor mindre miljøbelastende end almindelige plastikbøtter. Herudover finder I lækre brands som eksempelvis Wally & Whiz, der er kendt for at lave delikate veganske vingummier i den bedste kvalitet!


 


Her finder du hele vores sortiment af mindre miljøbelastende slik med logo.