Her finder I vores udvalg af lakrids med logo. Lakrids med logo er en velsmagende måde at skabe opmærksomhed om jeres virksomheds budskab på. Vores udvalg af lakrids med logo er mindre miljøbelastende alternativer, og blandt vores udvalg finder I derfor eksempelvis logolakridser indpakket i 100% genanvendt og genanvendelige materialer.Lakrids med logo af kvalitet, og skabt med omtanke


Lakrids med logo er ideelt at dele ud til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere som eksempelvis en firma- eller reklamegave. Endnu bedre er det at dele lakrids ud, der både kan siges at være af bedste kvalitet, og derudover er skabt med omtanke for miljøet. Hos Green Image har vi derfor valgt at tilbyde lakrids med logo fra Lakrids by Bülow, der netop kan sættes i forbindelse med disse værdier. I produktionen af disse lakridser er der fokus på blandt andet vandforbrug, grøn energi og valg af materialer til lakridsens indpakning.


 


Mindre miljøbelastende logolakridser hos Green Image


Styrk jeres virksomheds grønne profil med mindre miljøbelastende lakridser med tryk fra Green Image, og gør indtryk på en skøn og smagfuld måde! Gør jeres lakridser mere personlige ved at få jeres virksomheds unikke logo på låget på bøtterne, og skab opmærksomhed om jeres virksomhed samtidig med, at I hjælper os med at passe bedre på planeten.


Fandt I hvad I søgte? Se også vores udvalg af Lakrids By Bülow med logo.


 


Her finder I hele vores sortiment af mindre miljøbelastende slik med logo.