Her finder I hele vores udvalg af chokolade med logo, der alle er produceret med omtanke. Chokolade med logo er en skøn måde at skabe glæde blandt jeres medarbejdere, eller gøre indtryk på nye kontakter på messer eller til konferencer. Logochokolade er derfor også en velsmagende måde at skabe opmærksomhed om jeres brand eller firma, og hos Green Image har vi forsøgt at gøre chokolade med logo endnu bedre ved at samle et mindre miljøbelastende udvalg af netop dette.Chokolade med logo | En smagfuld måde at skabe opmærksomhed på


Der findes utrolig mange måder at skabe opmærksomhed omkring brands eller virksomheder på, men hos Green Image mener vi, at chokolade med logo må være en af de mest velsmagende. Uanset om I gerne vil glæde dine medarbejdere på arbejdspladsen, eller forkæle jeres kunder og samarbejdspartnere, vil med chokolade med tryk helt sikkert gå rent ind. Hos os kan I let finde lige præcis den type logochokolade, der passer bedst til jeres virksomhed, og få trykt jeres helt eget budskab på disse. Gå på opdagelse i vores sortiment af chokoldae med logo, og find den rette type til netop jeres virksomhed lige her hos Green Image.


 


Mindre miljøbelastende logochokolade


Hos Green Image finder I udelukkende chokolade med logo, der er mindre miljøbelastende alternativer til almindelig chokolade. Blandt vores udvalg finder I eksempelvis logochokolade, der indeholder Fairtrade kakao eller er indpakket i FSC-certificeret papir. Chokolade med logo kan ikke bare skabe stor begejstring hos dem, der modtager dem, men også være med til at udtrykke jeres virksomheds mere bæredygtige budskab. I kan læse meget mere om de enkelte logochokolader, og deres mere bæredygtige elementer i deres beskrivelser.


 


Design jeres egen chokolade med tryk


Gør de valgte chokolader helt unikke ved at få trykt jeres virksomheds logo eller budskab på dem. På denne vis kan I både glæde kunder og medarbejdere med et skønt stykke chokolade, og samtidig gøre dem opmærksomme på jeres virksomhed eller brand. Det er nok de færreste, der vil takke nej, så hvorfor ikke kombinere glæden ved at nyde et skønt stykke chokolade med at reklamere for jeres virksomhed? Vælg logochokolade fra Green Image, og lad disse skabe glæde, og fortælle en mere bæredygtig historie om jeres virksomhed. Læs meget mere om hvilke muligheder der er for at få logo eller budskab trykt på de enkelte typer af chokolade i deres beskrivelser.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende slik med logo.