Her finder du vores udvalg af chokolade med logo, der alle er produceret med omtanke. Chokolade med logo er en skøn måde at skabe glæde blandt dine medarbejdere, eller gøre indtryk på nye kontakter på messer eller til konferencer. Logochokolade er derfor også en velsmagende måde at skabe opmærksomhed om dit brand eller firma, og hos Green Image har vi forsøgt at gøre chokolade med logo endnu bedre ved at samle et mindre miljøbelastende udvalg af netop dette.Chokolade med logo | En smagfuld måde at skabe opmærksomhed på


Der findes utrolig mange måder at skabe opmærksomhed omkring brands eller firmaer på, men hos Green Image mener vi, at chokolade med logo må være en af de mest velsmagende. Uanset om du gerne vil glæde dine medarbejdere på arbejdspladsen, eller forkæle dine kunder og samarbejdspartnere, vil med chokolade med tryk helt sikkert gå rent ind. Hos os kan du let finde lige præcis den type logochokolade, der passer bedst til din virksomhed, og få trykt dit helt eget budskab på disse.


 


Mindre miljøbelastende logochokolade


Hos Green Image finder du udelukkende chokolade med logo, der er mindre miljøbelastende alternativer til almindelig chokolade. Blandt vores udvalg finder du eksempelvis logochokolade, der indeholder Fairtrade kakao eller er indpakket i FSC-certificeret papir. Herudover er nogle af vores chokolader med logo veganske, og indeholder dermed ikke animalske ingredienser. Chokolade med logo kan ikke bare skabe stor begejstring hos dem, der modtager dem, men også være med til at udtrykke dit firmas bæredygtige budskab. Du kan læse meget mere om de enkelte logochokolader, og deres mere bæredygtige elementer, i deres beskrivelser.


 


Design din egen chokolade med tryk


Gør de valgte chokolader helt unikke ved at få trykt dit eget logo eller budskab på dem. På denne vis kan du både glæde kunder og medarbejdere med et skønt stykke chokolade, og samtidig gøre dem opmærksomme på dit firma eller brand. Det er nok de færreste, der vil takke nej, så hvorfor ikke kombinere glæden ved at nyde et skønt stykke chokolade med at reklamere for din virksomhed? Vælg logochokolade fra Green Image, og lad disse skabe glæde, og fortælle en mere bæredygtig historie om din virksomhed. Læs meget mere om hvilke muligheder der er for at få logo eller budskab trykt på de enkelte typer af chokolade i deres beskrivelser.