Her finder du vores pastilæsker med logo, der alle er skabt med et eller flere mere bæredygtige elementer. Pastilæsker med logo er en oplagt måde at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, og du kan derfor med fordel dele dem ud til nye kunder eller samarbejdspartnere, eller skabe glæde på kontoret ved at dele dem ud til dine medarbejdere.Mindre miljøbelastende pastilæsker med logo hos Green Image


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores pastilæsker med logo mindre miljøbelastende alternativer til almindelige. Nogle af vores pastilæsker med logo kommer eksempelvis indpakket i FSC-certificeret materiale. På denne måde kan du skabe opmærksomhed om din virksomhed samtidig med, at vi sammen værner om miljøet. Gør dine pastilæsker helt unikke ved at få trykt dit eget logo eller budskab uden på, og del din virksomheds bæredygtige budskab.


 


Vælg pastilæsker med tryk, når du skal reklamere for din virksomhed


Ved at tilbyde pastilæsker med tryk kan du let skabe nye kontakter på messer eller til konferencer. Pastilæsker med logo er ideelle som små reklamer for din virksomhed, og er både gode at dele ud og modtage. Pastilæsker med logo er små individuelle æsker med tryk, og er derfor lette at dele ud uanset om du er på messe, eller vil forkæle dine medarbejdere på kontoret. Herudover er det også let for modtageren at takke ja til, da de let kan komme æsken i lommen, og gemme de sidste pastiller til senere. Vælg derfor pastilæsker med logo, når du vil reklamere for din virksomhed, og skab samtidig glæde med slik blandt kunder og kollegaer.


 


Find den rette smag til dine pastilæsker med logo


Hvis der er noget, der er svært for folk at blive enige om, må det være hvilken smag der er den bedste, når det kommer til slik. Du kan derfor med fordel vælge flere smagsvarianter, hvis du skal bruge mange pastilæsker, og på denne måde imødekomme så mange forskellige smagsløg som muligt. Gå på opdagelse i vores udvalg af pastilæsker med tryk, og find din favoritsmag, eller kombiner flere forskellige typer smage, og skab kontakter på en mindre miljøbelastende måde.