Her finder I vores pastilæsker med logo, der alle er skabt med et eller flere mere bæredygtige elementer. Pastilæsker med logo er en oplagt måde at skabe opmærksomhed omkring jeres virksomhed, og I kan derfor med fordel dele dem ud til nye kunder eller samarbejdspartnere, eller skabe glæde på kontoret ved at dele dem ud til jeres medarbejdere.Mindre miljøbelastende pastilæsker med logo hos Green Image


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores pastilæsker med logo mindre miljøbelastende alternativer til almindelige. Nogle af vores pastilæsker med logo kommer eksempelvis indpakket i FSC-certificeret materiale. På denne måde kan I skabe opmærksomhed om jeres virksomhed samtidig med, at vi sammen værner om miljøet. Gør jeres pastilæsker helt unikke ved at få trykt jeres virksomheds eget logo eller budskab uden på, og del jeres mere bæredygtige budskab.


 


Mindre miljøbelastende pastilæsker med tryk | Effektiv reklame for jeres virksomhed


Ved at tilbyde pastilæsker med tryk kan I let skabe nye kontakter på messer eller til konferencer. Pastilæsker med logo er ideelle som små reklamer for jeres virksomhed, og er både gode at dele ud og modtage. Pastilæsker med logo er små individuelle æsker med tryk, og er derfor lette at dele ud uanset om I er på messe, eller vil forkæle jeres medarbejdere på kontoret. Herudover er det også let for modtageren at takke ja til, da de let kan komme æsken i lommen, og gemme de sidste pastiller til senere. Vælg derfor pastilæsker med logo, når I vil reklamere for jeres virksomhed, og skab samtidig glæde med slik blandt kunder og kollegaer.


 


Find den rette smag til jeres pastilæsker med logo


Hvis der er noget, der er svært for folk at blive enige om, må det være hvilken smag der er den bedste, når det kommer til slik. I kan derfor med fordel vælge flere smagsvarianter, hvis I skal bruge mange pastilæsker, og på denne måde imødekomme så mange forskellige smagsløg som muligt. Gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende pastilæsker med tryk, og find jeres favoritsmage, eller kombiner flere forskellige smage, og skab kontakter på en mindre miljøbelastende måde.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende slik med logo.