Her finder I vores sortiment af mindre miljøbelastende produkter fra Haglöfs med mulighed for at få jeres unikke budskab eller logo påsat. Mange kender nok allerede Haglöfs for deres mange funktionelle produkter af fantastisk kvalitet. Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af skønne produkter som eksempelvis en Haglöfs rygsæk, jakker og meget mere!Mindre miljøbelastende sportsprodukter fra Haglöfs


Svenske Haglöfs har gennem mange år produceret udstyr og tøj til friluftslivet, og er derfor også et af de helt store navne indenfor friluftsudstyr. Haglöfs produkter er skabt til at holde, og kombinerer komfort med funktionalitet. 100% af den bomuld, der benyttes til at producere Haglöfs produkter er økologisk bomuld, hvilket er en naturlig og genanvendelig fiber. Ved at benytte økologisk bomuld undgår man herudover også de skadelige effekter pesticider og sprøjtemidler har på miljøet. Styrk jeres virksomheds grønne profil med lækre og mindre miljøbelastende Haglöfs produkter med jeres virksomheds logo fra Green Image.


 


Kvalitet og funktionalitet | Haglöfs tasker og jakker med logo


Når i vælger enten en Haglöfs rygsæk, jakke eller taske med logo vil I med sikkerhed gøre indtryk på kunder som medarbejdere. Haglöfs produkter er skabt i fantastisk kvalitet, og kan bruges igen og igen. Når jeres kunder eller medarbejdere tager deres Haglöfs jakker eller tasker i brug, vil andre lægge mærke til jeres logo, og på denne vis blive bekendte med jeres virksomhed. Glæd kunder som medarbejdere med funktionelle og lækre produkter med logo fra Haglöfs, og vær samtidig med til at værne om miljøet med Green Image.


 


Haglöfs rygsæk, jakke og meget mere hos Green Image!


Vi har sammensat et stort udvalg af Haglöfs produkter, der med sikkerhed vil blive modtaget varmt af både kunder og medarbejdere. En af vores mest populære produkter i denne kategori er blandt andet en Haglöfs rygsæk, hvor I selvfølgelig også kan få påsat jeres logo eller budskab. Mange af vores Haglöfs produkter findes herudover i flere farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge den farve, der passer bedst til jeres behov. Gå på opdagelse i vores sortiment af Haglöfs produkter, og find de helt rette produkter til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.