Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj med logo fra mærket Helly Hansen. Helly Hansen produkter er oprindeligt designet til at modstå de barske forhold på havet for de norske sømænd 1877, og er i dag stadig elsket for deres høje kvalitet og funktionalitet.Mindre miljøbelastende Helly Hansen firmatøj


Hos Green Image vil vi gøre en lille forskel i det store billede, og derfor har vi valgt at tilbyde firmatøj med logo fra norske Helly Hansen. Helly Hansen sætter selv stor fokus på at skabe produkter af høj kvalitet, funktionalitet og med lang holdbarhed, så de kan benyttes igen og igen, og derfor er de at finde her i vores udvalg. En Helly Hansen jakke med logo fra Green Image er skabt til at holde, mindsker på denne vis unødig spild af ressourcer. Invester i firmatøj i den bedste kvalitet, og glæd jeres kunder og medarbejdere med eksempelvis funktionelt Helly Hansen regntøj med logo, som de kan anvende igen og igen.


 


Helly Hansen jakke med logo | Funktionalitet og kvalitet


Helly Hansen produkter er skabt til at kunne modstå de barske forhold norske sømænd befandt sig i på havet i 1877, da kaptajn Helly Juell Hansen etablerede brandet. Siden da er Helly Hansen blevet en favorit hos et væld af professionelle sportsfolk i discipliner som skisport og sejlads samt redningstjenester. Når I vælger Helly Hansen firmatøj med logo, får I ligeledes produkter af samme høje standard, der er skabt til at blive brugt i al slags vejr. Glæd kunder og medarbejdere med funktionelt og holdbart firmatøj fra Helly Hansen, og vær samtidig med til at værne om planeten sammen med Green Image.


 


Helly Hansen regntøj, jakker og bukser med logo hos Green Image


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige Helly Hansen produkter med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på. I vores sortiment vil I blandt andet finde:


Helly Hansen jakke


Helly Hansen bukser


Helly Hansen regntøj


Gå på opdagelse i vores sortiment, og find den rette style af Helly Hansen firmatøj med logo til jeres virksomheds behov lige her hos Green Image!


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.