Her finder I vores udvalg af tasker og sleeves til computere fra det danske brand Kintobe. En Kintobe taske er skabt med brandgennemsigtighed, mindre miljøbelastende materialer og social ansvarlighed i produktionen for øje. Se hele vores sortiment, og styrk jeres grønne profil med en Kintobe taske med logo fra Green Image.Kintobe taske med logo | Et klart budskab


Det kan være selv de små ting i jeres virksomhed, der er med til at gøre en forskel både internt, men også for det budskab I sender til omverdenen. En Kintobe taske med logo kan med fordel blive en del af jeres virksomheds fortælling, og gøre indtryk på både kunder og medarbejdere. Kintobe er et brand hvor gennemsigtighed og innovation er i højsædet, og det afspejles også klart i deres produkter. Gå på opdagelse i vores udvalg, og find den type af Kintobe taske, der skal være med til at afspejle jeres virksomheds grønne budskab.


 


Find den rette Kintobe taske med tryk


Hos Green Image har vi sammensat et udvalg af forskellige styles af Kintobe tasker med logo, så I kan finde den, der passer bedst til jeres virksomheds behov. Derfor vil I både finde smarte crossbody-tasker, sleeves til computeren og stilrene rygsække! Så uanset om I vil forkæle jeres medarbejdere med nye Kintobe sleeves med tryk til computeren eller skal bruge rygsække med logo til kunder eller samarbejdspartnere, har vi hos Green Image det rette match til jer.


 


Kintobe taske i mindre miljøbelastende materialer


For Kintobe er bæredygtighed et 360 graders begreb, der både omfavner produktion, materialer og social ansvarlighed - det handler om at være blid ved planeten, og blid ved vores medmennesker. Tasker med logo fra brandet Kintobe er skabt med gennemsigtighed og ansvarlighed for øje, hvilket naturligvis også afspejler sig i deres valg af materialer. En Kintobe taske kan eksempelvis bestå af genanvendt plast og polyester, biobaseret svampelæder alternativ og algeblandet skumpolstring. For Kintobe handler det netop om at finde mindre miljøbelastende alternativer til materialer til så meget af tasken som muligt - en rejse som de fortsat er på. Tag med på rejsen, og lad Kintobe tasker med tryk blive en del af jeres virksomheds grønne fortælling.


 


Fandt I, hvad I søgte? Se også hele vores udvalg af mindre miljøbelastende tasker med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.