Her finder I vores udvalg af forskellige finurlige firmagaver med logo fra Kay Bojesen. Kay Bojesens små træfigurer og plakater er nærmest blevet ikoniske med deres stilrene design og smukke materialer. Herudover er de fleste af Kay Bojesens figurer produceret med FSC-certificeret træ, som sikrer at der blandt andet ikke bliver høstet mere træ i et skovområde end naturen selv kan nå at producere igen.Firmagaver med logo fra Kay Bojesen


Kay Bojesen er kendt for deres tidløse og smukke design af blandt andet plakater og mindre træfigurer. Disse er ideelle at dele ud til kunder eller medarbejdere, og kan være med til at vise, at I værdsætter dem og deres daglige indsats i jeres virksomhed. Firmagaver med logo fra Kay Bojesen er et stilrent og smukt valg- og derfor giver I også glæden ved godt dansk design til jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Firmagaver med logo fra Kay Bojesen vil med sikkerhed passe smukt ind i ethvert hjem, eller pryde skrivebord eller hylder på kontoret.


 


Skabt med omtanke | Kay Bojesen firmagaver med logo


Mange af produkterne fra Kay Bojesen er produceret af FSC-certificeret træ, hvilket vil sige at materialet lever op til en række specifikke krav stillet af FSC (Forest Stewardship Council). Herunder bliver der i en FSC-skov ikke fældet mere træ end naturen kan nå at producere, og der værnes om de dyr og planter, der normalt lever i skoven. Herudover sikres en fair løn og arbejdsforhold for de mennesker, der arbejder i skoven. Når I giver firmagaver med logo fra Kay Bojesen, kan I på denne vis ligeledes være med til at fortælle en mere bæredygtig historie, og passe på planeten. I kan læse meget mere om de enkelte produkter og deres mindre miljøbelastende elementer i deres beskrivelser.


 


Kay Bojesen | Firmagaver med logo i stilrent design


Vi har samlet et udvalg af forskellige produkter fra Kay Bojesen, så I kan finde den rette firmagave med logo for jer og jeres virksomhed. I vores sortiment vil I eksempelvis finde små figurer som eksempelvis en Kay Bojesen fugl, der med sit bløde og naturlige udtryk vil passe smukt ind i indretningen uanset hvem, der måtte modtage den. Gå på opdagelse i vores udvalg af firmagaver med logo fra Kay Bojesen, og glæd jeres kunder og medarbejdere med en smuk gave, som de kan nyde de næste mange år.


 


Fandt I ikke, hvad I søgte? Se hele vores udvalg af mindre miljøbelastende firmagaver med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.