Her finder I vores lækre udvalg af forskellige lakridser fra Lakrids By Bülow. Disse vil være fantastiske firmagaver med logo, som med sikkerhed vil blive modtaget med stor begejstring! Lakrids By Bülow skaber ikke bare utrolig lækre produkter, men brandet gør også selv en stor indsats for at være mindre miljøbelastende.Firmagaver med logo fra Lakrids By Bülow


Det er svært at gå galt i byen ved at vælge søde lækkerier som firmagaver med logo til jeres kunder eller medarbejdere. Et godt bud på velsmagende firmagaver med logo kunne være lakridser fra Lakrids By Bülow. Det danske brand har lavet delikate lakridser siden 2007, og er siden gået hen og blevet en af danskernes helt store favoritter - og med god grund! Lakridserne er produceret af de lækreste naturlige ingredienser, som giver dem deres fantastiske smag. Firmagaver med logo fra Lakrids By Bülow emmer af kvalitet, og vil med sikkerhed blive værdsat og nydt til fulde af hvem end, der måtte modtage dem.


 


Naturen i centrum | Lakrids By Bülow


Lakridser fra Lakrids By Bülow er produceret med stor respekt for naturen. De har som brand blandt andet sat sig for at arbejde med FN’s globale mål for bæredygtig udvikling. Lakridserne har desuden været produceret på 100% grøn energi siden 2020, og bøtterne er skabt af 100% genanvendt og genanvendelig plast. Ved at benytte lakridser fra Lakrids By Bülow som jeres næste firmagaver med logo, kan I herved være med til at passe bedre på planeten, og samtidig udtrykke jeres virksomheds grønne budskab. Når I har fundet dine yndlingsvarianter, kan I kan læse meget mere om de enkelte produkter, og deres mindre miljøbelastende elementer i deres beskrivelser.


 


Lakrids By Bülow | En velsmagende firmagave


Vi har samlet et udvalg af forskellige smagsvarianter af lakridser fra Lakrids By Bülow, så I kan finde den rette variant til jeres kunder eller medarbejdere. Uanset om I er til de klassiske smagsvarianter, eller vil prøve kræfter med anderledes smage som chili eller banan, er der masser at udforske. Gå på opdagelse i vores store udvalg af forskellige lækre lakridser fra Lakrids By Bülow, og find jeres næste firmagaver med logo lige her hos Green Image.


Fandt I hvad I ledte efter? Se også hele vores udvalg af lakrids med logo samt vores kundegaver.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.