Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende notesbøger fra brandet Moleskine. Moleskine notesbøger er højt elskede verden over for deres fantastiske udtryk og høje kvalitet, og hos Green Image har vi et væld af forskellige styles og farvemuligheder!Moleskine notesbog | Til orden og kreativitet


Notesbøger fra brandet Moleskine er skabt i fantastisk kvalitet, og bruges verden over til alt fra at holde orden i noter fra vigtige møder og til at slippe kreativiteten løs i. Uanset hvordan I skal bruge jeres Moleskine notesbøger, vil de være jeres trofaste makker både på arbejdet eller hjemme i privaten. Fyld jeres Moleskine notesbog ud med det, der er vigtigt for jer, og nyd processen med at tage noter i hånden.


 


Skriv jeres grønne budskab med Moleskine


Hos Green Image vil vi gerne være med til at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor har vi valgt at tilbyde jer notesbøger fra Moleskine. Moleskine notesbøger er skabt til at holde, og blive fyldt ud til sidste side med jeres noter, tanker og skitser. Ud over dette er hele vores sortiment af Moleskine skabt med FSC-certificeret papir. Moleskine har siden 2008 været certificeret af Forest Stewardship Council, der værner om verdens skove og ansvarlig produktion. Gør indtryk med en Moleskine notesbog i mindre miljøbelastende materialer fra Green Image.


 


Find den rette Moleskine notesbog med logo


Vi har sat et udvalg af forskellige Moleskine notesbøger sammen, så I kan finde den helt rette style til jeres virksomheds behov. I vores sortiment kan I både finde både Moleskine notesbøger i hardcover og softcover, og i flere forskellige størrelser. Mange af vores Moleskine notesbøger findes herudover i flere farver inden for hver style, og I finder de forskellige farvemuligheder i de enkelte produkters beskrivelser.


 


Tag budskabet med jer | Moleskine notesbøger fra Green Image


Med en moleskine notesbog med tryk kan I tage jeres virksomheds logo med jer rundt, men også jeres grønne budskab. Vælg derfor Moleskine notesbøger med logo fra Green Image, og gør indtryk på jeres kunder som medarbejdere med notesbøger skabt med omtanke.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.