Her finder I hele vores udvalg af drikkedunke med logo fra brandet Nalgene. Mange kender nok Nalgene drikkedunke for deres fantastiske design og holdbarhed, og hos Green Image har I mulighed for at gøre dem unikke med jeres virksomheds logo.Nalgene drikkedunk med jeres virksomheds logo


Der findes mange forskellige måder at skabe mere opmærksomhed om sit brand på, og en let og smart måde er eksempelvis at få lavet drikkedunke med logo. Når man deler drikkedunke med tryk ud til sine kunder og medarbejdere, kan de tage jeres virksomheds logo med sig ud i verden. Hos Green Image har vi et stort udvalg af drikkedunke fra brandet Nalgene, der med fordel kan blive en del af jeres virksomhed. Nalgene drikkedunke er skabt i USA, og har i mere end 70 år skabt drikkedunke i topkvalitet.


 


Nalgene drikkedunk med genanvendt materiale


Vores Nalgene drikkedunke er alle skabt med omtanke, og kan bruges igen og igen. Flaskerne er desuden skabt i 50% genanvendt materiale, der mindsker unødigt spild af naturens ressourcer. Gå på opdagelse i vores sortiment af Nalgene, og find jeres favorit.


 


Drik masser af vand i hverdagen | Nalgene drikkedunk


Vi ved det godt, og vi har hørt det mange gange før - det er vigtigt at drikke nok vand i løbet af dagen. En Nalgene drikkedunk kan med lethed tages med på farten eller stå trofast ved jeres side på kontorbordet, og minde jer om at drikke nok vand i løbet af dagen. I kan med fordel dele Nalgene drikkedunke med logo ud til jeres kunder og medarbejdere, der med sikkerhed også vil sætte pris på gestussen.


 


Originalt design | Drikkedunk med logo fra Nalgene


Mange har nok set det stilrene design før, der er kendetegnet for Nalgene. Hos Green Image har I mulighed for at sætte jeres unikke præg på dem, så de passer perfekt til jeres virksomhed. Nalgene drikkedunkene kan laves i et væld af forskellige farvemuligheder med både selve flasken og dens låg, så I kan finde netop den kombination, der passer bedst til farverne i jeres logo. Slip kreativiteten løs, og skab den perfekte Nalgene drikkedunk med logo til jeres virksomhed lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.