Her finder I hele vores udvalg af de små og højt elskede figurer fra Hoptimist, der hurtigt kan bringe smil frem hos de fleste. Vores sortiment af den finurlige figur er nøje udvalgt, og skabt i FSC-certificeret træ.Hoptimist figurer | Sæt smil på hverdagen


Hoptimisten har, siden sin fremkomst i slutningen af 1960 erne, sat smil på læberne hos mange mennesker, og er stadig en højt elsket figur i dag. Derfor har den også, med sit simple og smukke udtryk, fået en plads i den danske designhistorie. Hele grundidéen med Hoptimisten er at sprede glæde, og sætte smil på alles læber. Et budskab som mange i dag har taget til sig, og derfor er Hoptimisten også at finde i mange hjem rundt omkring. Derfor har vi, hos Green Image, også valgt at inkludere de skønne figurer i vores sortiment - men selvfølgelig i mindre miljøbelastende versioner.


 


Hoptimist træ| Green Image


Hos Green Image ønsker vi at gøre en lille forskel i det store billede, også når det kommer til de små, fine figurer fra Hoptimist. Derfor er hele vores udvalg af Hoptimister skabt i mindre miljøbelastende materialer ved eksempelvis at være FSC-certificeret. FSC eller Forest Stewardship Council, er en international non-profit medlemsorganisation, der støtter bæredygtig skovdrift og sikrer skovarbejdernes rettigheder. Ved at vælge Hoptimist træ får I desuden et stilfuldt og naturligt look til de små figurer. Gå på opdagelse i vores udvalg af figurer fra Hoptimist, og læs mere om de enkelte produkter i deres beskrivelser.


 


Hoptimist figurerer i mange størrelser og farver


Hos Green Image har vi sammensat et stort udvalg af forskellige figurer fra Hoptimist. Vi har både Bimble og Bumble i flere forskellige størrelser og farver, så I kan finde den med det helt rette udtryk til jeres virksomhed.


 


Spred glæden med Hoptimister


I kan selv være med til at sprede glæden og sætte smil på folks læber med en sød Hoptimist fra Green Image. I kan med fordel bruge den lille figur som en gave til jeres kunder eller medarbejdere til deres hjem eller have dem rundt omkring på kontoret. Hvor og hvordan I vil sprede glæde med en Hoptimist er selvfølgelig helt op til jer, men I finder et stort udvalg lige her hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.