Her finder I hele vores sortiment af firmatøj med logo fra det danske brand Nimbus. Firmatøj fra Nimbus er skabt i fantastisk kvalitet, og med det formål at blive en fast del af garderoben. Gå på opdagelse i vores udvalg af mindre miljøbelastende firmatøj fra Nimbus, og find det rette match til jeres virksomhed.Nimbus firmatøj med logo fra Green Image


Hos Green Image har vi sat et stort udvalg af forskellige styles af firmatøj fra det danske brand Nimbus, så I let kan finde netop den stil, I leder efter. Hele vores sortiment af Nimbus firmatøj er naturligvis nøje udvalgt, og er skabt med omtanke. Glæd jeres medarbejdere med firmatøj i fantastisk kvalitet fra Nimbus, og bestil allerede i dag hos Green Image.


 


Mindre miljøbelastende firmatøj fra Nimbus


Firmatøj med logo fra brandet Nimbus er skabt til at holde, og det klassiske design gør, at det let kan indgå i enhver garderobe. Selv de små ting kan gøre en kæmpe forskel, og det kan blandt andet være at investere i gode kvalitetsprodukter, der holder. Dette er en af grundtankerne bag brandet Nimbus, der laver firmatøj i topkvalitet, som man kan værne om og bruge igen og igen. Hos Green Image har vi herudover udvalgt firmatøj fra Nimbus, der er mindre miljøbelastende ved eksempelvis at være skabt med genanvendt materiale. I finder meget mere information om de enkelte produkter, og deres egenskaber i deres beskrivelser.


 


Et stort udvalg af Nimbus firmatøj


Vi har samlet et udvalg af forskelligt Nimbus firmatøj med mulighed for at få jeres virksomheds logo på i mange forskellige styles. Heriblandt en Nimbus jakke skabt i genanvendt materiale og en stilfuld vest. Uanset hvilken style I vælger, er I sikret firmatøj i høj kvalitet, og med et stilrent design. Gå på opdagelse i vores sortiment af Nimbus firmatøj med tryk, og find det rette match til jeres behov lige her hos Green Image.


 


Nimbus | Kvalitet og komfort


Nimbus er særligt kendt for deres firmatøj i høj kvalitet, og deres stilrene designs. I kan med fordel vælge at gøre Nimbus til en del af jeres virksomheds firmatøj, og glæde jeres medarbejdere med eksempelvis en Nimbus jakke med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.