Her finder I vores udvalg af mindre miljøbelastende produkter fra Hummel. Hummel er kendt for blandt andet at lave sportsartikler i høj kvalitet, og hos Green Image har vi blandt andet valgt at tilbyde en Hummel logo taske i mindre miljøbelastende materialer. I kan derfor give jeres kunder og medarbejdere en firmagave i høj kvalitet, og samtidig værne om planeten.Reklameartikler med logo fra Hummel


De fleste kender allerede Hummel, og vil forbinde brandet med blandt andet aktivitetstøj i høj kvalitet. Dette er også én af grundene til, at I finder produkter fra Hummel i blandt vores udvalg her hos Green Image. Når I vælger eksempelvis reklame- eller firmagaver med logo i form af en Hummel taske, vil I få et produkt af bedste kvalitet som jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere kan anvende igen og igen.


 


Mindre miljøbelastende materialer | Hummel logo taske


I vores udvalg af reklame- og firmagaver med logo fra Hummel vil I blandt andet finde sportstasker af mindre miljøbelastende materialer, som eksempelvis rPET. rPET-materiale er en form for genanvendt plast, der benyttes til at skabe nye produkter. På denne vis gives der nyt liv til allerede eksisterende materialer, så disse kan laves om til nye produkter i stedet for at ende på lossepladsen som spild. I kan læse meget mere om vores produkter fra Hummel, og deres mindre miljøbelastende elementer i beskrivelserne. På denne vis har I de bedste forudsætninger for at finde de firmagaver med logo, der bedst afspejler jeres virksomheds grønne profil.


 


Hummel | Et stort udvalg hos Green Image


Når I benytter jer af eksempelvis en Hummel logo taske som firmagave til kunder eller medarbejdere, vil jeres logo komme med ud i verden og blive set af endnu flere. På denne måde glæder I ikke blot modtagerne af jeres firmagaver med logo fra Hummel med et lækkert produkt, men gør samtidig jeres virksomhed mere synlig. I kan herudover benytte dine firmagaver med logo fra Hummel til at afspejle jeres virksomheds grønne profil. Valget af mindre miljøbelastende materialer som rPET, kan næsten sige lige så meget om jeres virksomhed som jeres logo. I kan derfor vise både dine kunder og medarbejdere, at det er vigtigt for jer at passe godt på miljøet.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.