Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende Helly Hansen regntøj med logo. Det norske brand Helly Hansen har siden 1877 skabt slidstærke og funktionelle produkter i den absolut bedste kvalitet, og deres regntøj er selvfølgelig ingen undtagelse.Helly Hansen regntøj med logo | Funktionelt firmatøj


I kan med fordel vælge at glæde jeres kunder eller medarbejdere med lækkert og funktionelt Helly Hansen regntøj med logo! De vil med sikkerhed værdsætte gestussen, og blive mindet om jeres virksomhed, hver gang deres nye Helly Hansen regntøj tages i brug. Uanset om I skal bruge Helly Hansen regntøj med logo til jeres medarbejdere, et kommende event eller noget helt tredje, vil I modtage firmatøj i den absolut bedste kvalitet.


 


Et mere ansvarligt valg | Helly Hansen regntøj


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og har derfor nøje udvalgt vores brands. Helly Hansen regntøj er en del af vores sortiment, på grund af dets utrolige slidstærke egenskaber og holdbarhed. Invester i firmatøj i høj kvalitet, der kan benyttes igen og igen, og værn samtidig om planeten.


 


Her finder I hele vores udvalg af Helly Hansen firmatøj med logo.