Her finder I vores sortiment af tøj og hovedbeklædning med logo fra mærket Neutral. Produkter fra Neutral er skabt med omtanke i alle faser af produktionen - helt fra bomulden bliver dyrket på markerne til I tager jeres nye Neutral muleposer med tryk eller t-shirts med logo i brug. Blandt Neutrals mange certificeringer finder I GOTS, Fairtrade, OEKO-TEX, EU Ecolabel og SA800. Gå på opdagelse i vores sortiment af produkter fra Neutral, og klæd jeres medarbejdere godt på, og vær samtidig med til at værne om planeten.Firmatøj med logo fra Neutral


Firmatøj med logo fra Neutral er noget helt særligt, og ikke bare de perfekte produkter at få jeres logo eller tryk på, men kan også være med til at fortælle jeres virksomheds grønne historie. Alt Neutral firmatøj med logo er nemlig produceret med omtanke helt fra bomulden der høstes til det bliver t-shirt, polo, sweatshirt eller muleposer med tryk! Neutrals produktionsproces bliver tjekket af eksterne organisationer, der certificerer dem, og giver dem blåstemplinger som GOTS, EU Ecolabel, Fairtrade, SA8000 og OEKO-TEX 100. Neutral firmatøj med logo er, som de selv skriver, certificeret OK fra start til slut af produktionen, og giver mulighed for at vælge firmatøj i fantastisk kvalitet, og samtidig passe bedre på planeten.


 


Produceret med omtanke | Neutral firmatøj


Med Neutrals mange certificeringer lever de op til krav i alle aspekterne af produktionen af deres produkter. Bomulden der benyttes, er GOTS certificeret, og betyder at den dyrkes med biologisk gødning og regnorme i stedet for kemikalier. Spildevand renses og genanvendes for at mindske ressourcespild, og kun de mindst miljøbelastende farvermidler benyttes til at give produkterne deres farver. De mennesker der dyrker og behandler bomulden, får selvfølgelig også både ordentlig løn, og gode vilkår for deres arbejde, hvilket Fairtrade- og SA8000 certificeringerne garanterer. Endelig er OEKO-TEX certificeringen jeres garanti for, at der ikke er farlige eller skadelige kemikalier i de færdige produkter.


 


Firmatøj med logo i stilrent design


Vores udvalg af firmatøj med logo fra Neutral er, som netop brandets navn hentyder til, stilrene og klassiske styles. Dette gør det let at få jeres virksomheds logo til at skille sig ud på alle produkterne - fra t-shirts til muleposer med logo. De rene linjer og klare farver passer til alt, og vi er derfor sikre på, at I vil finde de helt rette styles til jeres behov.


 


Styrk jeres grønne profil | Neutral firmatøj med tryk


Når I vælger firmatøj med logo fra Neutral vil I ikke blot få produkter i fantastisk kvalitet, men også styrke jeres virksomheds grønne profil. Neutral firmatøj er en måde hvorpå I kan sende et mere bæredygtigt budskab til både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Lad Neutral firmatøj med logo være en del af jeres virksomheds grønne fortælling, og værn om planeten mens I fremmer jeres brand.


 


Et stort udvalg af Neutral firmatøj med logo

Vi har sammensat et stort udvalg af forskellige styles fra Neutral, så I let kan finde det helt rette match til jeres virksomhed. Mange af vores produkter fra Neutral findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, hvilket gør det let at finde den rette farve til at matche jeres virksomheds unikke logo. I vores sortiment vil I finde produkter som:


Neutral muleposer med tryk


Neutral t shirts med logo


Neutral polo t shirts med logo


Neutral sweatshirts med tryk


Neutral hovedbeklædning med logo


Neutral forklæde med tryk


Firmatøj med logo fra Neutral er en perfekt måde at styrke jeres virksomheds grønne profil gennem stilrene produkter i bedste kvalitet. Gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter fra Neutral, og bestil jeres nye mindre miljøbelastende firmatøj med logo allerede i dag hos Green Image.


 


Her finder I hele vores udvalg af mindre miljøbelastende brands.