Her finder I vores store udvalg af mindre miljøbelastende tasker med logo fra ID Identity. ID tasker med logo er ideelle at have med rundt omkring til både hverdag eller mindre rejser, og hos Green Image finder I udelukkende ID tasker, der er skabt med omtanke.ID tasker med logo | Professionel reklame


Tasker med logo fra ID er en let og smart måde at øge opmærksomheden på jeres virksomhed på. Vælger I eksempelvis at dele ID tasker med tryk ud til jeres kunder eller medarbejdere, vil jeres logo på denne vis komme med dem rundt omkring. En ID taske med logo sender selvfølgelig også et stærkt signal om, at I er en del af et team i virksomheden. Tasker med logo fra ID Identity er slidstærke, og holder derfor gang på gang efter brug. Invester i logotasker fra ID hos Green Image, og få produkter i topkvalitet.


 


Styrk jeres grønne profil med ID tasker med logo


Hos Green Image forsøger vi at gøre en lille forskel i det store billede, og derfor er alle vores ID tasker med logo skabt med omtanke. I vores udvalg vil I derfor eksempelvis finde tasker med logo i genanvendt materiale som rPET. Mange af vores ID tasker med tryk findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og I kan derfor let vælge netop den farve, der bedst matcher jeres virksomheds unikke logo.


Fandt I den rette type taske med logo? Se også hele vores udvalg af tasker med logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af ID firmatøj med logo.