Her finder I vores store udvalg af ID Pro Wear med mulighed for at få jeres virksomheds unikke logo på. Pro Wear fra ID er skabt til at blive brugt under bevægelse og slid, og holde gang på gang efter brug. Derfor er ID Pro Wear også et mindre miljøbelastende valg af firmatøj med logo, da produkter i denne kvalitet holder mange år frem.ID Identity Pro Wear med logo | Designet til bevægelse og slid


Pro Wear fra ID Identity er slidstærkt arbejdstøj, der kan stå imod hverdagens prøvelser, og let kan vaskes ved højere temperaturer. ID Pro Wear er på denne vis også en mindre miljøbelastende form for profilbeklædning, da produkter i god kvalitet holder! Glæd jeres medarbejdere med ID Pro Wear med logo, som de kan benytte igen og igen og føle sig godt tilpas i!


 


Mindre miljøbelastende ID Pro Wear med tryk


Vi har sammensat et stort udvalg af ID Pro Wear så I let kan finde den helt rette style til jeres behov. Uanset om I leder efter en ID Pro Wear t shirt eller polo med logo, vil I finde det rette match lige her hos Green Image. Meget af vores ID Pro Wear findes herudover i flere forskellige farver indenfor hver style, og vi er derfor sikre på, at vi også har en, der passer perfekt til jeres virksomheds unikke logo.


 


Her finder I hele vores udvalg af ID firmatøj med logo.